Hotel Bristol

Stort och sofistikerat

boka hotell i OsloHotell Bristol i Oslos mest centrala del ligger bara en kort promenadväg från sevärdheter som Aker brygge och det kungliga palatset. Hotellet har en sofistikerad air av 1920-talselegans som man sällan får ta del av. Totalt sett finns här hela 251 gästrum varav tio är sviter.

Utöver det stora utbudet av rum finns här på hotell Bristol såväl restaurang som bar och kafé och allt som serveras baseras på färska råvaror i modern och internationell stil.

Skäm bort dig själv i Bristols SPA

hotell osloKommer man till Oslo för att skämma bort sig själv lite grann, eller om man efter långa dagar i möten eller ute på shoppingäventyr behöver får rå om sig själv i lugn och avslappnande miljö, så är hotell Bristols SPA redo att stå till tjänst med allt från välgörande behandlingar till skönhetsbehandlingar och gym.

Rummen på flotta Bristol är rymliga och utrustade med de bekvämaste av sängar, väl tilltagna och exklusiva badrum, samt en lång rad bekvämligheter såsom toalettprodukter, hårtork, TV, gratis Wi-Fi, värdeskåp och minibar. Bokar man en svit så tillkommer saker som choklad, färska blommor, barock, tofflor och Nespressomaskin. Alla rum är inredda i elegant och sofistikerad stil i sober färgskala.

Klicka här för att se mer hotell i Oslo.