Hotel Continental

Suveränt läge

boka hotell i OsloHotell Continental är ett riktigt flott hotell, beläget i Oslos hjärta, precis mellan pittoreska Aker brygge, pampiga Det Kongelige Slott, tjusiga Nationaltheatret och det imponerande Stortinget.

Den som vill uppleva riktigt lyx under sin vistelse i Oslo gör helt rätt i att boka ett rum eller en svit på Hotell Continental. Ända sedan 1975 har detta hotell varit medlen i LHW (The Leading Hotels of the World), vilket är en garanti för att man får det allra bästa tänkbara för sina pengar.

Rum för alla behov

hotell osloHotell Continental erbjuder rum och sviter för alla smaker och behov, från ett klassiskt standardrum till ultraglamourösa sviter och en mängd olika variationer däremellan. Ett standardrum är i regel 20 kvadratmeter stort och utrustat med en Queen Sizesäng, TV, toalettprodukter från Molton Brown, minibar, värdeskåp och gratis Wi-Fi. Inredningen är klassiskt modern och går i ljus färgskala som bryts av med en lite djärvare accentfärg.

Rumsservice dygnet runt

För alla hotellets gäster erbjuds fri tillgång till hotellets gym och blir man sugen på något att äta kan man antingen bege sig ner till hotellets restaurang, eller så kan man beställa något via rumsservicen som står till ens förfogande dygnet runt.

Klicka här för att se mer hotell i Oslo.