Park Inn by Radisson Oslo

Fräscht i centrala Oslo

boka hotell i OsloHotell Park Inn i centrala Oslo är en del av Radissonkoncernen, känd över hela världen för sin höga kvalitet. Hotellet erbjuder 118 fräscha och moderna rum och kort promenadavstånd till Oslos huvudgata Karl Johan och sevärdheter som det kungliga palatset och Akershusfortet.

Varm och trevlig atmosfär

hotell osloI alla bokningar ingår frukostbuffé, gratis internetuppkoppling och tillgång till såväl restaurang som bar och konferensfaciliteter. Rummen är inredda i skön, kontemporär stil med modern touch. Man har också varit generös med färg, i motsats till vad som är vanligt i Skandinavien. En glad och lättsam air ligger över hela interiören. I alla rum finns TV, kaffemaskin, telefon, hårtork, strykjärn och strykbräda, och sängar av allra högsta kvalitet.

Mat och dryck

På Park Inns RBG restaurang serveras mycket tillfredsställande rätter i härlig atmosfär. Det är också här som man intar den generösa frukostbuffén varje morgon. Utöver frukost, lunch och middag, kan man också låta sig själv avnjuta en uppiggande kopp kaffe eller en avslappnande drink här.

Klicka här för att se mer hotell i Oslo.